Webshop

 

Beställa

 

Vi erbjuder betalning med Swish eller delbetalning med Klarna. Önskar ni något av dessa alternativ? Kontakta oss på mail så gör vi ett upplägg som passar er.

 

sales@cocosweden.se

 

 

 

FRAKT

Se villkor

ÅNGERRÄTT

Se villkor

 
 

Köpvillkor


Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.


Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Skulle kunden ångra sitt köp betalar denne returfrakten. Kunden ansvarar för att varan lämnas tillbaka oanvänt och i bra skick. Varan ska skickas väl emballerad och i originalkartong.

Ångerrätten gäller inte: Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel.

Använt batteri eller laddare.


Avtal

När du gör ett köp via Webbplatsen har Kunden acceptera Villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder sig Kunden att följa Villkoren i sin helhet, samt godkänner att denne tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av personuppgifter och cookies enligt COCO Swedens Integritetspolicy, Ett avtal om köp ingås först när COCO Sweden bekräftat Kundens beställning och Kunden mottagit orderbekräftelse från COCO Sweden per e-post.


Personuppgifter

Vid en beställning kommer Kunden att bli ombedd att uppge sina personuppgifter. Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och fullständiga samt ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter.


Garanti och reklamation

Kunden ska ALLTID kontakta COCO Sweden innan reklamation och retur sker. Alla produkter via Webbplatsen säljs med 1 års garanti om inget annat sägs. Information om eventuell garantitid och särskilda garantivillkor för respektive vara finns på Webbplatsen eller i dessa Villkor. Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Kundens orderbekräftelse gäller som garantibevis.


Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta COCO Sweden så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Webbplatsen.


Force Majeure

COCO Sweden ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som vi inte kunnat råda över såsom exempelvis krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar vi alltid Kunden dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen.
CocoSweden

Helsingborg

 

Vi ordnar med provkörningar för både privatpersoner och företag.

 

Boka tid för provkörning,

maila sales@cocosweden.se

KONTAKT

 

Fråga oss

Email: info@cocosweden.se

 

Säljare

Email: sales@cocosweden.se

 

Support

Email: support@cocosweden.se

 


 

 

 

Copyright. All Rights Reserved